Fsz.
|
Vércsoportok
|
„0”
|
„A”
|
„B”
|
„AB”
|
450.
|
Aszpartám
|
K
|
K
|
K
|
K
|
451.
|
Édesgyökér
|
S
|
S
|
J
|
J
|
452.
|
Kukorica szirup
|
K
|
S
|
K
|
K
|
453.
|
Kukoricakeményítő
|
K
|
S
|
K
|
K
|
454.
|
Dextróz
|
K
|
S
|
K
|
K
|
455.
|
Ehető alga
|
J
|
S
|
S
|
S
|
456.
|
Fruktóz
|
K
|
S
|
S
|
K
|
457.
|
Szerecsendió
|
K
|
S
|
S
|
S
|
458.
|
Ketchup
|
K
|
K
|
K
|
K
|
459.
|
Maltodextrin
|
K
|
S
|
K
|
K
|
460.
|
MSG (nátriumglutamát)
|
K
|
K
|
K
|
K
|
461.
|
Bors (fekete, fehér)
|
K
|
K
|
K
|
K
|
462.
|
Savanyúság
|
K
|
K
|
S
|
K
|
463.
|
Ecet (minden fajta)
|
K
|
K
|
S
|
K
|
464.
|
Karob
|
J
|
S
|
S
|
S
|
465.
|
Curry
|
J
|
S
|
J
|
J
|
466.
|
Szerecsendió terméshéja
|
K
|
S
|
S
|
S
|
467.
|
Petrezselyem
|
J
|
J
|
J
|
J
|
468.
|
Kurkuma
|
J
|
J
|
S
|
S
|
469.
|
Szegfűbors
|
S
|
S
|
K
|
K
|
470.
|
Mandulakivonat
|
S
|
S
|
K
|
K
|
471.
|
Ánizs
|
S
|
S
|
S
|
K
|
472.
|
Almapektin
|
S
|
S
|
S
|
S
|
|